7 hónapnál régebbi cikk

Füstölt áruért cserébe kábítószert - lebukott a fehérvári drogkereskedő
·Bűnügydrog·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kovács Szilvia
Füstölt áruért cserébe kábítószert - lebukott a fehérvári drogkereskedő
·Bűnügydrog·Utolsó frissítés: undefined

A székesfehérvári nyomozók egy 45 éves férfit hallgattak ki kábítószer-kereskedelem miatt.

A Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2023. szeptember 11-én 14 óra után ellenőriztek egy személygépjármű vezetőjét Székesfehérvár belvárosában, akiről felmerült a gyanú, hogy kábítószert árul.

Az ellenőrzés során a 45 éves sofőrön kívül az autóban tartózkodott egy 28 éves férfi is, akinek a ruházatából több pakett zöld színű növényi és egy önzáró tasakban levő fehér színű kábítószergyanús anyag került elő, de állítása szerint azt nem vásárolta, hanem füstölt áruért cserébe ajándékba kapta. Az esettel összefüggésben a nyomozók látókörébe került további három fő lakóhelyén kutatást tartottak, ahol összesen 994 gramm kábítószergyanús növényi törmelék és 108 gramm fehér színű kábítószergyanús port foglaltak le.

A 45 éves székesfehérvári drogkereskedőt őrizetbe vétele mellett kábítószer-kereskedelem bűncselekmény gyanúja miatt, továbbá egy 28 éves, egy 37 éves férfi és egy 29 éves nő ellen pedig kábítószer birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek