7 hónapnál régebbi cikk

Hétfőig még lehet pályázni az Alba Regia Ösztöndíjakra, négyféle támogatásra
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Hétfőig még lehet pályázni az Alba Regia Ösztöndíjakra, négyféle támogatásra

Az ösztöndíjpályázatokat Székesfehérvár Önkormányzata hirdetett meg újra a helyi fiatalok támogatása érdekében.

Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj, az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj, valamint az Alba Regia Tanulmányi és Szakmai Verseny Ösztöndíj esetében is jövő hétfő a beérkezési határidő.

A 2023/24-es tanév első félévében a támogatás mértéke a középiskolai pályázatnál 50.000 forint, a felsőoktatási pályázatnál 100.000 forint, míg a hallgatói tanácsos pályázatnál 40.000 forint. A tanulmányi és szakmai versenyes ösztöndíj esetében az 1- 3. helyezettek 50.000, a 4-10. helyezettek esetében 25.000 forint.

A pályázatokat zárt borítékban kell benyújtani postai úton a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészségügyi, Oktatási és Szociális Intézményi Iroda 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre, vagy el lehet helyezni a Polgármesteri Hivatal Városház tér 1. sz. alatti portáján kihelyezett gyűjtőszekrénybe.

A beérkezési határidő valamennyi pályázat esetében 2023. szeptember 25., míg az elbírálás határideje 2023. október 30.

Az elbírálást követően Székesfehérvár Címzetes Főjegyzője írásban értesíti a pályázókat az eredményről. A nyertes pályázókkal Székesfehérvár Önkormányzata ösztöndíjszerződést köt.

A részletes kiírásokat ide kattintva lehet elolvasni. További információ az albaregiaosztondij@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen vagy a Polgármesteri Hivatal Egészségügyi, Oktatási és Szociális Intézményi Irodáján, a 06 (22) 537-176-os telefonszámon kérhető.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek