5 hónapnál régebbi cikk

Adventre készültek a Kézművesek Házában
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Adventre készültek a Kézművesek Házában

Asszonyműhely foglalkozást tartottak a Kézművesek Házában szombat délelőtt. Az elkövetkezendő hétvégéken az adventi időszakra készülve különböző karácsonyi díszeket, ajándékokat készíthetnek a Rác utcába látogatók.

Már korán reggel megkezdték az előkészületeket szombaton a székesfehérvári asszonyok a Kézművesek Házában. Az adventi időszakhoz közeledve az asszonyműhely foglalkozáson karácsonyi dekorációt, ajándékot készíthetnek hétvégenként a szorgos kezű asszonyok. Székelyné Erika is a foglalkozások rendszeres látogatója.

Az Asszonyműhely vezetője, Bodáné Fenyves Zsuzsa, elárulta, hogy a következő hétvégén mézeskalácssütéssel, csuhézással és varrással is készülnek az érdeklődők számára. 

Mostmár itt van az adventi időszak kezdete, úgyhogy a következő két hétvégén, vagyis asszonyműhely alkalommal már a karácsonyra készülünk. Nagyon sok apróságot hoztam, varrunk kézzel is, géppel is, úgyhogy ajándékokat készítünk a mai napon – mondta el Bodáné Fenyves Zsuzsa.

A foglalkozásnak bár asszonyműhely a neve, de a fiatalabbakat is várják, hogy időben elsajátíthassák a mindennapokban is fontos praktikákat. A következő alkalmat november 25-én tartják majd megszokottan, a Rác utcai Kézművesek Házában.

A Fehérvár TV összeállítása a foglalkozásról:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek