1 hónapnál régebbi cikk

Az M7-es autópályán történt tömegbaleset túlélője írt megható köszönőlevelet a mentőknek
Az M7-es autópályán történt tömegbaleset túlélője írt megható köszönőlevelet a mentőknek

De nemcsak a mentésben segítőknek, hanem a Szent György Kórház Traumatológián dolgozóknak is köszönetet mondott, akik között volt olyan, aki a szabadnapját áldozta fel, hogy a rászorulóknak segítsen.

Február 27-én, vasárnap történt súlyos tömegbaleset az M7-es autópályán: összesen negyven autó karambolozott, egy ember meghalt, 18-an megsérültek, köztük egy gyerek súlyosan, amikor a nagy ködben többen összeütköztek a Velencei-tónál.

A baleset egyik túlélője juttatott el a napokban megható köszönőlevelet az Országos Mentőszolgálathoz:

,,Tisztelt Vezetőség!
Február 25-én, az M7-es autópályán történt tömegbaleset túlélőjeként szeretnék hálás köszönetet mondani a mentésben résztvevő összes Mentősnek és természetesen a Tűzoltóknak is! Példaértékű, hogy a környéken több tűzeset, illetve az autópálya mindkét irányában több szakaszon egyidőben történt balesetek ellenére is gyorsan kiérkezve, profi,  jól megszervezett szakszerű ellátást biztosítottak az összes sérült számára!

Később tudtam meg, hogy volt, aki a szabadnapjáról jött be, hogy segítsen! Szintén köszönet illeti az önkéntes segítőket is! Sajnos egy ilyen helyzetben az embernek nem jut eszébe, hogy neveket kérdezzen, de külön köszönet annak a két mentősnek, akik a 3,5 éves kislányomat és engem vittek be a Székesfehérvári Szent György Kórházba. Nem lehetek elég hálás a kedvességükért és empatikus hozzáállásukért, amit felénk nyújtottak egy ilyen nehéz helyzetben!

Szintén szeretnék köszönetet mondani annak a másik két mentősnek, akik Édesanyámat vitték szintén a Székesfehérvári Kórházba mellkasi sérüléssel és Édesanyám elmondása alapján szintén nagyon kedvesek és empatikusak voltak. A gépkocsivezető még egy pokrócot is tett Édesanyám feje alá, hogy komfortosabban érezze magát és tett rá egy plusz takarót, hogy ne fázzon.

Apró dolgok ezek, számunkra mégis akkor a minden volt! Végül pedig szeretnénk köszönetet mondani a Szent György Kórház Traumatológián dolgozó összes orvosnak, nővérnek és mindenkinek, aki az ellátásban részt vett, illetve a szabadnapját feláldozva bejött, hogy a rászorulóknak segítsen!!
Köszönjük szépen!!"

Borítókép: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek