Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 16:02
Hírek,VirágóraElkezdődött a Virágóra idei beültetéseTöbb mint 5000 növényből nő majd össze az óra számlapja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 08:54
Bűnügy,csalókA Fejérvíz nevében csalók járják a házakat felmérésre hivatkozvaA szolgáltatónál nem zajlik jelenleg semmilyen közvélemény-kutatás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 08:08
Sport,úszásDelfines éremeső VeszprémbenA székesfehérvári utánpótláskorú úszók remekeltek a Bakony fővárosában, húsz medáliával gazdagabban térhettek haza a rangos viadalról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 00:39
Sport,röplabdaA sírból jött vissza, 0-2-ről nyert Kaposváron, így őrzi aranyesélyeit a MÁV Előre!Minden tekintetben padlón voltak már a fehérvári férfi röpisek, de Fortuna fogta kezüket a folytatásban és jól is játszottak, így nem érdemtelenül szomorították el az ünnepre készülődő hazai szurkolókat.
2024. 04. 22., 18:16Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 22., 17:50
Hírek,DepóniaMindig eltévedsz a csalai hulladéklerakó telepen? Ennek májustól vége!Nem kell többé kavarogni a bontási- vagy épp a veszélyes-hulladékkal a Csalai Hulladéktelepen. Május elejétől szinte már a bejárat mellett lerakható lesz az oda kiszállított szemét, méghozzá a Föld Napján felavatott lakossági hulladékátvevőhelyen.
2024. 04. 22., 16:58Hírek,ÖreghegyNyugdíjasok szépítették a fehérvári Bory tér környékétMegszépült a Bory tér környéke. Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Öreghegyi, és a Nosztalgia Klubjának tagjai metszőollót, gereblyét ragadtak, és a hétfő délelőttöt a terület megtisztításával töltötték.
2024. 04. 22., 11:50Hírek,áramszünetEzekben a fehérvári utcákban lesz áramszünet a hét elejénAz E.ON tájékoztatása szerint április 22-én és 23-án áramszünetre kell számítani Székesfehérvár egyes utcáiban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
2024. 04. 22., 08:03Sport,foci42:0-ra kapott ki hazai pályán egy Fejér vármegyei focicsapat a hétvégénA martonvásári női focicsapat kapus és edző nélkül fejezte be a meccset. Az egyik pécsi játékos 16 gólt rúgott szombaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 22., 08:01
Sport,labdarúgásDöntetlennel lépett ezüstérmes pozícióba a VidiJobb volt a fehérvári labdarúgócsapat ellenfelénél, de egy buta hibát követően a véghajrában kicsúszott kezéből a győzelem a vasárnapi találkozón, azonban így is előrelépett a tabellán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 21., 17:05
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 21., 08:30
Sport,röplabdaIsmét legyőzték Norvégiát hokisaink, kikapott az AFKC és a MÁV ElőreA szombati nap nem volt túl eredményes a székesfehérvári csapatok bajnoki eredményeit illetően, mivel a női röplabdások és kézisek egyaránt fontos találkozón kaptak ki hazai közönség előtt. A mérlegen a magyar hokisok kozmetikáztak némileg azzal, hogy az Alba Aréna második mérkőzésén is nyertek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 17:48
Sport,labdarúgásKű Lajos hihetetlen története a Sziget utcai poros grundtól az olimpiai és BL (BEK) döntőigAz egyetlen magyar, aki BEK (BL) és olimpiai döntőben is szerepelt, sőt az 1972-es Európa-bajnokságon bronzmeccset is játszhatott, ahol ő szerezte a magyar gólt: Kű Lajos. A Fehérvárról indult és ma is itt élő focilegenda áll sorozatunk aktuális epizódjának fókuszában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 15:42
Sport,kosárlabdaSöpréssel elődöntőben az Alba, hazai pályán is kikapott a MÁV ElőrePéntek este az Alba Aréna megnyitója és a magyar-norvég jégkorong avatómeccsen túl két fontos mérkőzést is játszottak Székesfehérvár élcsapatai, felemás sikerrel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 11:49
Hírek,FelsővárosHamarosan új helyén csodálható meg a megszépült Szent György kútBory Jenő alkotása továbbra is Felsővárosban hirdeti a sárkányölő hős tettét, a restaurálást követően az Illyés ligetet ékesíti majd – adta hírül közösségi oldalán a városrész képviselője, Földi Zoltán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 19., 22:27
Hírek,Alba ArénaGyőzelemmel nyitotta meg az Alba Arénát a magyar válogatottA magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte a norvég csapatot az Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken, napra pontosan 16 évvel a történelmi szapporói feljutás évfordulóján.
2024. 04. 19., 13:59Hírek,áramszünetHétvégén áramszünetre kell számítani a Szent Gellért utcában és a Gellért soronA két helyszínen napközben kell az áramszünetre számítani mindkét napon.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,gyerekekÍgy tanulják a közlekedést a fehérvári gyerekekMájus 11. a Közlekedési Kultúra Napja. Idén is figyelemfelhívó programmal készül az önkormányzat a Közlekedéstudományi Egyesület Fejér Vármegyei szervezetével, és a Székesfehérvári Rendőrkapitánysággal karöltve. Több mint 200 gyermeket várnak játékos feladatokkal szerdán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,MÁVMájus 13-án indul a balatoni vasúti előszezonMár az iskolai szünidő kezdete előtt egy hónappal, május 13-tól sűríti a Balatonhoz induló vonatforgalmat és növeli a kerékpárszállítási kapacitásokat a MÁV-Start - közölte az MTI.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron: két autó ütközött össze a Hunyadi utcánálA Seregélyesi úton lassítja a forgalmat a baleset.
2024. 04. 19., 11:08Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 19., 08:24
Közlekedés,sebességEzek a Speedmarathon székesfehérvári és Fejér vármegyei helyszíneiElrajtolt a Speedmarathon pénteken reggel, Székesfehérváron 10, Fejérben pedig összesen 54 helyszínen mérnek 24 órán keresztül a rendőrök.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 19., 07:56
Hírek,oktatásFehérvárra érkezett a Drónia RoadshowA kétnapos konferencián a pedagógusok és diákok érdekes előadásokon hallhattak újdonságokat a kibervédelemről és a drónok felhasználási területeiről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 23:37
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!