Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 29., 08:03
Sport,jégkorongNyolcat vágott a FEHA19 az Újpestnek!A székesfehérvári ifjonc hokisok alaposan elkapták lila-fehér riválisukat, teljesen megérdemelten nyertek a 14 (!) gólt hozó összecsapáson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 07:52
Sport,röplabdaTét nélkül, a tartaléksorral kikapott a MÁV ElőreA székesfehérvári férfi röplabdások már a playoffra hangolhattak, így ideiglenes új edzőjük megtehette, hogy a tartalékokat dobja csatába a kedd esti borsodi rangadón.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 27., 08:04
Sport,atlétikaKerék és Trenka remekelt a fedettpályás ob-nKiválóan szerepeltek a székesfehérvári sportolók az atléták U18-as és U20-as fedettpályás országos bajnokságán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 22:33
Sport,röplabdaGyőzött, még továbbjuthat a MÁV Előre FoxconnMegkapaszkodott az utolsó szalmaszálba a Loki női röplabdacsapata, amely hazai pályán győzött hétfőn, így még egyszer biztosan elutazik Szabolcsba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 07:15
Sport,röplabdaIdeiglenes edzővel nyert rangadót a MÁV ElőreA néhány napja meglepetésre menesztett Dávid Zoltán helyét egyelőre a klub strandröplabdás szakágából érkező tréner vette át, de vele is behúzta a fontos 3 pontot a Loki. A hét zárónapjának másik fehérvári érdekeltségű meccsén a hokisoknál a FEHA19 sikerélmény nélkül maradt Erdélyben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 18:38
Sport,labdarúgásCsongvai, Gergényi és Szabó Levente elintézte! A Vidit...Szakmailag nehezen értékelhető mérkőzésen a szinte végig emberhátrányban játszó fehérvári egylet simán kikapott a semmi különöset nem mutató ellenfelétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 12:51
Sport,sakk200 diák sakkozott: Fehérváron tartották a Sakk Diákolimpia megyei döntőjét33 iskola 200 diákja versengett egymással az István Király Általános Iskolában szombat délelőtt. Itt tartották idén a Sakk Diákolimpia megyei döntőjét. Mint a szervezők mondják, nem véletlenül indultak ennyien a versenyen, az utóbbi években reneszánszát éli a sportág hazánkban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 09:44
Sport,labdarúgásÚr Tibor - Bakonysárkányból a MÁV Előre csodájáigA székesfehérvári labdarúgás üde színfoltja volt 1977 és 1980 között a MÁV Előre SC NB I-es szereplése. A máig szinte csodaként emlegetett időszak egyik kulcsjátékosa volt Úr Tibor, ő a fehérvári sportikonokat bemutató sorozatunk aktuális vendége.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 09:20
Sport,kézilabdaKellemetlen Alba FKC-vereség a kiesőjelölttőlFontos mérkőzésen kaptak ki a fehérvári női kézisek, izgulhatnak a hajrában, ha a következő találkozóikon igazolódik a papírforma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 06:24
Sport,jégkorongICEHL: Gólparádéval BL-résztvevő a Volán!A székesfehérvári alakulat idegenben megsemmisítő vereséget mért osztrák ellenfelére, így bebiztosította 2. helyét az alapszakasz végén, ami egyben Bajnokok Ligája szereplést is ér!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 23., 20:08
Sport,szabadidőHogyan töltsd aktívan a szabadidődet? Hogyan motiváld magad?A szabadidő aktív kihasználása kiváló módja a fizikai és mentális egészség javításának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 23., 08:09
Sport,röplabdaMÁV Előre Foxconn: Két kulcsmeccs, két vereségSem a fehérvári női, sem pedig a férfi röplabdások nem tudták sikerrel abszolválni a csütörtök esti rangadójukat, így igen nehéz helyzetbe kerültek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 22., 08:02
Sport,jégkorongBravúros Volán fordítás Ljubljanában, közel a BL!Az első harmadot követően meglehetősen távolinak tűnt a siker, ezzel együtt a BL-t érő 2. hely megőrzése, ám 40 perc alatt nagyot fordult a világ a Volán hokisaival!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 20., 12:12
Sport,teniszVilágsztárok neveztek a székesfehérvári ATP ChallengerreA március 11-én kezdődő salakos, fedett pályás verseny nevezési listáján ott van Dominic Thiem és Richard Gasquet, de Piros Zsombor és Valkusz Máté szintén főtáblás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 19., 06:17
Sport,labdarúgásFontos három pontot szerzett a Vidi, kettőt elhullajtott a Volán, oda a Loki pályaelőnyeA közvetlen riválisok elleni győzelmek mindig sokat érnek, így a Fehérvár FC labdarúgóinak vasárnapi sikere a Debrecen ellen is komoly fegyvertény. Nem volt ennyire szerencsés a Volán hokicsapata, idegenben két pontot elhullajtott, s csak egyet nyert. A MÁV Előre női röpisei is kikaptak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 18., 09:45
Sport,röplabdaMiskolci sikerrel élen a MÁV Előre Foxconn!Nem volt sétagalopp, de a mérkőzés nagyobb részében tartalékosan és energiatakarékos üzemmódban is sima győzelemmel szerzett fontos 3 pontot a fehérvári férfi röplabda csapat az Extraligában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 17., 11:07
Sport,VidiHolnap nyit a megújult Vidi Múzeum!Többek között időszaki kiállításokkal, gyerekeknek és felnőtteknek szóló programokkal és Vidi-legendák által vezetett tárlatvezetésekkel várja a szurkolókat a Vidi Múzeum.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 17., 09:18
Sport,jégkorongNyert a Volán, közel a BL! Győzött az AFKC isA fehérvári hokisok 3 ponttal gazdagodtak és a fő rivális pontvesztése okán jelentős lépéselőnybe kerültek a 2. helyért zajló versenyfutásban, miként a kézis hölgyek is, a kiesés elől menekülőkkel szemben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 16., 18:45
Sport,vízilabdaNagy küzdelemben vb-ezüstérmesek női vízilabdázóink!Az USA brutálisan erős válogatottjával nem bírt Mihók Attila és Cseh Sándor alakulata, de a magyar hölgyeknek minden okuk megvan a mosolygásra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 16., 16:10
Sport,kosárlabda14 éves korától "Páder Jánosnak" készült az Alba első sikerkovácsaA Zalaegerszeggel csodát tett, majd az Albát vezette egymás után háromszor a bajnoki dobogó tetejére Farkas Sándor. Máig ő az egyetlen Magyarországon, aki a női és a férfi NB I-ben is bajnoki címet nyert csapatával.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 15., 09:54
Sport,futásMár lehet nevezni a IX. Cerbona Fehérvár félmaratonraBár még távol van április 14., a IX. Cerbona Fehérvár félmaraton időpontja, de már most meg lehet kezdeni a felkészülést az erőpróbára. Idén a Zichy ligetből rajtolnak a különböző távok résztvevői, nevezni már most is lehet a megmérettetésre.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!