1 évnél régebbi cikk

Moore, Edwards, Lóránt: jótékonysági mezvásár az Albánál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Fehérvár Facebook
Moore, Edwards, Lóránt: jótékonysági mezvásár az Albánál

Különleges, a fehérvári kosárlabdasportért rajongók szívét valószínűleg erősen megdobogtató garázsvásárt rendez az Alba Fehérvár. Az elmúlt egy évtized hivatalos mezeiért és más relikviáiért befolyó összeget jótékony célra fordítja a klub.

Ki ne emlékezne az Alba 2013-as, a Szolnok ellen 3-2-re megnyert bajnoki címére? Vagy épp a Lóránt-Keller-Edwards trió vezette 2017-es aranycsapatra? Az elmúlt egy évtizedben rengeteg emlékezetes sikert, remek győzelmet, 2-2 bajnoki címet és kupagyőzelmet zsebelt be a klub, mely most egy különleges jótékonysági akció keretében áruba bocsátja az elmúlt tíz esztendő klubhoz kötődő relikviáit.

Május 15-én, vasárnap 10 órától különleges darabokhoz juthatnak hozzá a szurkolók az Alba Regia Sportcsarnokban. Az elmúlt évtized hivatalos mezei (vagyis nem szurkolói replika trikók, hanem az adott szezonok hivatalos mérkőzéseire a csapat számára kiadott mezek), könyvek és egyéb relikviák találnak gazdára. Az Alba Fehérvár jótékonysági akció keretén belül hirdette meg a garázsvásárt, a bevételt teljes egészében az ASKA Alapítványnak ajánlja fel az egyesület.

Az ereklyék megvásárlásán kívül tárgyi felajánlásokkal is segíthetik a szurkolók az ASKA Alapítvány munkáját. A szervezők az esemény teljes ideje alatt várják az érdeklődők adományait, melyekkel segítik az alapítvány munkáját, főleg kutyatápok, nyakörvek és pórázok, tisztítószerek és mosószerek jelentenek azonnali segítséget a napi feladatok terén.

A jótékonysági akcióhoz az Alba Fehérvár jelenlegi játékoskerete is csatlakozott. Természetesen Vojvoda Dávidék egyelőre nem ajánlják fel mezeiket, hiszen ha minden jól megy, ebben a szezonban még egészen a bajnoki döntőig szükségük lesz rá. A jótékonysági vásáron azonban ott lesz a csapat, a szurkolók így találkozhatnak a rájátszásra készülő Albával is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek