9 hónapnál régebbi cikk

Elhagyja a válogatottat és Fehérvárt is
·Sportjégkorong·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Unia Oswiecim TV
Elhagyja a válogatottat és Fehérvárt is
·Sportjégkorong·Utolsó frissítés: undefined

Kevin Constantine meglepő döntést hozott, nem szeretne visszatérni Magyarországra, és kezdeményezi szövetségi kapitányi szerződésének felbontását, valamint nem folytatná a munkát a Hydro Fehérvár AV19 csapatával sem – olvasható a jegkorongszovetseg.hu közleményében.

Utóbbi döntést a székesfehérvári klub honlapján is megerősítették. Az amerikai szakvezető a döntést családi okokkal, egy lakóhelyéhez közeli munkalehetőséggel indokolta.

Kevin Constantine, aki a nyarat otthonában tölti, elsőként telefonon, majd azóta írásban is jelezte a klubvezetőségnek, hogy a korábban megkötött érvényes szerződése ellenére nem vállalja a Hydro Fehérvár AV19 irányítását-írja a Magyar Nemzet.

Szélig Viktor, a Hydro Fehérvár AV19 általános igazgatója úgy fogalmazott, hogy a szakedző döntését elfogadják, az indokai emberi oldalról akár érthetőek is lehetnek, de csalódás a klub számára, hogy miután Kevin Constantine kérését teljesítve szabták meg a szerződése időtartamát három évben, most mégis ő hátrál ki ebből úgy, hogy az időzítés nem is lehetne szerencsétlenebb.

Nem így képzeltem el a kifejezetten baráti viszony lezárását. Teljesen felkészületlenül ért minket a döntése, hiszen kész termékkel vagyunk a következő idény kapujában, egy olyan programmal, amit közösen raktunk össze, a terveken együtt dolgoztunk. El kell mondanom azt is, hogy a keret felkészülését ez nem befolyásolja, a program eddig is Kiss Dávid felügyeletével zajlott és eszerint megy továbbra is- tette hozzá Szélig.

A Hydro Fehérvár AV19 kerete a tervek szerint augusztus 14-én kezdi a közös jeges felkészülést.

Constantine szövetségi kapitányként határozott idejű szerződéssel rendelkezett, a 2023–2024-es kiírásban még az ő feladata lett volna az olimpiai selejtezőre és a Divízió 1/A világbajnokságra felkészíteni a magyar válogatottat – áll a jegkorongszovetseg.hu-n.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek