7 hónapnál régebbi cikk

Felszabadultak helyek a Lecsófőző Vigasságra, péntek délig lehet jelentkezni
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Felszabadultak helyek a Lecsófőző Vigasságra, péntek délig lehet jelentkezni

A Fehérvári Lecsófőző Vigasság időpontjának áthelyezése miatt felszabadult helyekre jelentkezhetnek azok, akik szívesen részesei lennének a közösségi programnak október 1-jén, vasárnap.

A kedvezőtlen időjárás-előrejelzés miatt az önkormányzattal egyetértésben a szervezők egy héttel későbbre halasztották a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. Az időpont áthelyezése miatt felszabadultak főzőhelyek, amelyekre most jelentkezhetnek azok, akik korábban lemaradtak a lehetőségről.

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ magánszemélyek és cégek jelentkezését is várja a www.fehervariprogram.hu/lecso oldalon szeptember 29., péntek 10 óráig.

A jelentkezés nem a megszokott, térképes felületen történik, a megadott linken az érdeklődők azt tudják beállítani, hogy hány helyet szeretnének vásárolni. Ezután az SZKKK szervezője veszi fel a kapcsolatot a jelentkezőkkel, hogy egyeztesse a részleteket.

A cégek, vállalkozások a céges alapcsomag és a céges kiegészítő csomag közül választhatnak. A felületen meg kell jelölni, hogy átutalással vagy készpénzzel kíván-e fizetni a jelentkező. Mindkét esetben meg kell adni a számlázási adatokat, ezek alapján készül majd a számla, amelyet a megadott e-mail címre küldenek ki a szervezők.

A számla befizetésére szeptember 29., péntek 12 óráig van lehetőség, személyesen ezt az SZKKK központi épületében, a Fürdő sor 3. szám alatt tehetik meg a földszinten található pénztárban szeptember 27–28-án, szerdán és csütörtökön 7.30–19 óráig, szeptember 29., pénteken 7.30–12.00 óráig.

További információ:

Harcos Edina
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Telefon: +3670/642-2870
E-mail: harcos.edina@fehervariprogram.hu
Honlap: www.fehervariprogram.hu
Facebook: www.facebook.com/lecso

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek