3 hónapnál régebbi cikk

Virágcsokor egy kézitáskában? Egyedi ajándék a gyönyörű virágtáska!
Fehérvár Médiacentrum fotója
valex
Virágcsokor egy kézitáskában? Egyedi ajándék a gyönyörű virágtáska!

Virágot adni egy nagyon szép szokás, mert kifejezi tiszteletünket, szeretetünket, és még megannyi mást is. A helyzettől, az ajándékozó és az ajándékozott személy egymáshoz való kapcsolatától is függ a fajta kiválasztása.

Ha vacsorára vagyunk hivatalosak, illik virágcsokorral érkezni, ami természetesen a háziasszonyt illeti, vagy már a vendégség előtt is elküldhetjük neki futárral. Nem is beszélve a születésnapokról, névnapokról, egyéb eseményekről és ünnepekről, amikor a legmegfelelőbb ideje van a virág ajándékozásának. 

Egy virágcsokor gyönyörű és elegáns, de van még valami, ami nagyon divatos manapság. A Valex Decor Kft virágtáskái rendkívül elegánsak, ráadásul kifejezetten praktikusak. A következőkben arról lesz szó, hogy miért olyan különleges a virágtáska, illetve miben rejlik a hasznossága. 

A virágtáska meseszép ajándék

Vannak olyan helyzetek, amikor elfelejtettünk gondoskodni a beszerzésről. Ilyen esetekre is kiváló választás egy gyönyörűen megkomponált virágtáska, ami ott vár ránk készen a virágüzlet polcán. 

Készülhet élő virággal, de selyemvirággal és szárazzal is. A táska belső oldala vízhatlan, úgyhogy vizes és száraz tűzőhabbal is ki lehet bélelni. Ha elhervad a virág, a táska újból felhasználható.

Ha pedig szeretnénk, hogy az üzenetünk biztosan célba érjen, válasszunk feliratos terméket! A "Szeretettel anyának" kitűnő anyák napjára, de bármilyen más alkalomra is, amelyen édesanyánkat szeretnénk meglepni. A "Legyen szép napod" egy kedves gesztus a megajándékozott személy felé.

A virágtáska egy kompozíció

A virágtáska ötletes és dekoratív ajándék anyák napjára, nőnapra, névnapra, születésnapra, természetesen hölgyek számára. Valentin-napra is meglephetik párjukat a figyelmes férfiak egy "Szeretlek" feliratú virágtáskával.

Ha pedig az év többi napján is szeretnék kimutatni szerelmüket, akkor sem kell visszafogni magukat. Egy igazi nő mindig örül egy gyönyörű virágkompozíciónak. Mi minden használható fel még egy ilyen összeállításhoz? 

A virágtáska nem csupán virágot tartalmaz. Dekorációként megjelenhetnek rajta szalagok, organza, szublimált tábla, vagy lézervágott fa feliratok. Ezek mind kiegészítik és tökéletessé teszik ezt a kompozíciót. 

Nem megy tönkre a virágtáska?

A jó minőségű táska, amelybe a virág kerül, vastag papírból készül, ami nehezen gyűrődik. Kívül tisztítható fóliaréteggel van bevonva, belül pedig vízlepergető anyaga van. A táska füle gondosan rögzítve van egy megfelelő szegeccsel, úgyhogy elbírja a súlyt is. 

Nem hiányozhat egyetlen virágbolt kínálatából sem ez a típusú termék, hiszen kifejezetten praktikus. Előre is elkészíthető, de egyedileg is megkomponálható. Kiegészíthető egyéb díszítő elemekkel, amelyekkel személyre szabható. Ha pedig valaki az utolsó pillanatban szalad be a virágüzletbe, mert gyorsan valami bámulatos ajándékot szeretne, akkor ott lesz a polcon a fantasztikus hangulatú virágtáska. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek