2 hónapnál régebbi cikk

Argentin támadó a Vidi új fogása!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár FC
Argentin támadó a Vidi új fogása!

A kiváló statisztikákkal rendelkező, korábban Bartosz Grzelakkal is dolgozó futballista érkezését szerda éjjel jelentettebe a piros-kék alakulat!

Univerzális, a támadósor és a középpálya több posztján is használható, gólérzékeny csatárral erősített a bajnoki nyitány előtt 3 nappal a Fehérvár FC NB I-es labdarúgó csapata. Nicolás Stefanelli az Inter Miamitól, Messi, Busquets, Luis Suárez és Jordi Alba csapatától érkezett, s mivel megfelelt az orvosi vizsgálaton, majd minden részletben meg tudott egyezni a Vidi elöljáróival, alá is írta szerződését a piros-kékekhez, hogy aztán az éjjeli órákban be is jelentsék leigazolását. 

Stefanelli korábban a svéd AIK-nál együtt dolgozott a Vidi mostani trénerével, Bartosz Grzelakkal, aki felettébb eredményesen is termelte a gólokat a solnai (Stockholm külvárosa) egyletben, ahol összesen 114 találkozón 40 alkalommal volt eredményes. Korábban játszott hazájában, Argentínában, majd Cipruson és legutóbb az MLS-ben a Miami színeiben.

A Vidiben a 15-ös számú mezben szereplő futballista 167 cm magas, tehát nem a fejét keresik a társak elsősorban, ám a helyzetek kialakításában és befejezésében egyaránt otthon van, amolyan Sergio Aguero-típusú játékos.

A következő napokban újabb érkező(k) bejelentése várható a klub részéről.

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek