2 hónapnál régebbi cikk

Szlovén válogatott gólvágó a Fehérvár FC újabb fogása
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár FC
Szlovén válogatott gólvágó a Fehérvár FC újabb fogása

A 21 éves, immár szlovén felnőtt válogatott támadó a pálya közepén és bal oldalán is otthon érzi magát, első válogatott meccsén győztes gólt lőtt, ősszel pedig klubcsapata összes bajnoki góljának több, mint felét egymaga szerezte!

Már napokkal ezelőtt beszámoltunk arról, hogy egy tehetséges, gólerős, szlovén válogatott támadóval (is) erősít a Fehérvár FC labdarúgó csapata. A 21 éves, a szlovén válogatottban januárban az USA ellen győztes góllal debütáló Nejc Gradišar érkezését kedden bejelentette új együttese.

Az NK Rogaska Slatina színeiben az ősszel 14 mérkőzésen 8 gólt - csapata 15 gólos bajnoki össztermésének, több mint felét - szerző, jól fejelő, gyors támadó középen és a bal szélen is remekül használható, gyakran változtatja a helyét és kiváló érzékkel kerül helyzetbe. Nagy segítségére lehet a Vidinek a folytatásban.

Akár már a szerdai, kisvárdai összecsapáson új csapata segítségére lehet Gradišar, feltéve, ha a játékengedélye is rendben lesz addig, illetve Bartosz Grzelak vezetőedző is úgy gondolja.

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek