A vőlegények esküvői gardróbszobájába költöztünk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
A vőlegények esküvői gardróbszobájába költöztünk

Minden vőlegény szeretné magabiztosan kísérni menyasszonyát az oltárhoz, hiszen számukra is meghatározó élmény az esküvő. Ehhez az elegáns viselet is elengedhetetlen, éppen ezért hasznos öltözködési tippekkel, 'sármos' megoldásokkal szolgálunk a nagy napra.

Elegáns kastély, étterem, kedvenc park, tópart vagy akár tengerpart? Bármelyik helyszínhez szolgálunk tippekkel, ha korszerű megjelenésre vágynak a férfiak a nagy napon: A menyasszony barátnője című magazinműsorunk hatodik adása a vőlegényeknek kedvez.

A Fehérvár Televízió stábja a vőlegények gardróbszobájába költözött. Kovács Kata ceremóniamesterrel a férfiak esküvői szettjét állítottuk össze. Nos, igazán széleskörű palettával találkozhattunk.

Azt, hogy a vőlegény pontosan miben jelenik meg az esküvőn, nagyban befolyásolja az egyénisége, hiszen az egyedi elképzelés, a saját stílus megtalálása mindig előny, az mindig harmóniát tükröz – tudtuk meg a székesfehérvári Korona Zrt. Duett Ruházati Bolt vezetőjétől, aki hozzátette, a vőlegény eleganciáját egy divatos mellénnyel is lehet emelni, amit plasztron vagy csokornyakkendő és díszzsebkendő egészít ki. Ehhez igazán jól mutat a mandzsettás ing, mely karcsúsított fazonban tökéletes választás lehet. 

Imréné Nagy Veronika azt mondja, az üzletükben forgalmazott kollekciók minden igénynek megfelelnek: a klasszikustól a lezser vintage stílusig mindenki megtalálhatja a hozzá illő öltözetet, de a színeket tekintve is széles a választék. A fekete kollekciók már kevésbé keresettek, de vannak különösen kedvelt színek, melyekből kedvükre válogathatnak a férfiak.

Most a bézs, a pasztellzöld és a szürke mellett a kék szín hódít leginkább

A Fehérvár Televízió magazinműsorának adásai elérhetők a tévé YouTube-csatornáján, az fmc.hu oldalon, de hírt adunk azokról Fehérvár Hetilapunkban is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek