Elismerés a fehérvári gondozóknak
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Elismerés a fehérvári gondozóknak

Április 21. hivatalosan is a bölcsődék napja. Ez alkalomból rendeztek ünnepséget a Székesfehérvári Százszorszép Bölcsőde Kis Gömböc Tagbölcsődéjében, ahol átadták a Bölcsődei Gondozásért díjat is.

Április 21. hivatalosan is a bölcsődék napja, ez alkalomból rendeztek ünnepséget Székesfehérvár legújabb bölcsődéjében. Az eseményen második alkalommal adták át a Bölcsődei Gondozásért díjat, amely annak a személynek vagy szakmai közösségnek adományozható, aki a bölcsődei ellátás területén, a kisgyermekek nevelése és jóléte érdekében kiemelkedő tevékenységet végzett. Ebben az évben az elismerést Magyar József Lászlóné vehette át.

"Nagyon megtisztelő hogy én vehettem át ezt a díjat, a munkám megkoronázását jelenti számomra. Nagyon jó szakmai nevelőim, elődeim voltak, nagyon sokat köszönhetek nekik"- mondta el a díjazott.

A rendezvényen Mészáros Attila képviselő és Cser-Palkovics András polgármester közösen adták át a kitüntetést. A városvezető köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki a fehérvári bölcsődékben dolgozik. 

Cser-Palkovics András hozzátette, a város mindent megtesz azért, hogy az intézmények jól működjenek és fejlődjenek, éppen ezért az önkormányzat a jövőben is igyekszik folyamatosan bővíteni a bölcsődei hálózatot. Idén folytatódik az Ybl-program is Fehérváron: a Napraforgó, a Százszorszép, a Tündérkert bölcsik és a Ligetsori, a Sziget utcai, a Szárazréti és a Gyöngyvirág ovikban indulnak majd felújítások összesen 143 millió forint összértékben. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek