Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 21., 08:30
Sport,röplabdaIsmét legyőzték Norvégiát hokisaink, kikapott az AFKC és a MÁV ElőreA szombati nap nem volt túl eredményes a székesfehérvári csapatok bajnoki eredményeit illetően, mivel a női röplabdások és kézisek egyaránt fontos találkozón kaptak ki hazai közönség előtt. A mérlegen a magyar hokisok kozmetikáztak némileg azzal, hogy az Alba Aréna második mérkőzésén is nyertek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 17:48
Sport,labdarúgásKű Lajos hihetetlen története a Sziget utcai poros grundtól az olimpiai és BL (BEK) döntőigAz egyetlen magyar, aki BEK (BL) és olimpiai döntőben is szerepelt, sőt az 1972-es Európa-bajnokságon bronzmeccset is játszhatott, ahol ő szerezte a magyar gólt: Kű Lajos. A Fehérvárról indult és ma is itt élő focilegenda áll sorozatunk aktuális epizódjának fókuszában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 15:42
Sport,kosárlabdaSöpréssel elődöntőben az Alba, hazai pályán is kikapott a MÁV ElőrePéntek este az Alba Aréna megnyitója és a magyar-norvég jégkorong avatómeccsen túl két fontos mérkőzést is játszottak Székesfehérvár élcsapatai, felemás sikerrel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 08:03
Sport,röplabdaBékéscsabai bravúrral bronzkapuban a MÁV Előre!Az elmúlt bő évtized legeredményesebb hazai női röplabdacsapatának otthonában tudott nyerni a fehérvári egylet, így már csak egyetlen siker választja el a történelmi bronztól!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 22:15
Sport,kosárlabdaVojvoda parádéval az elődöntő kapujában az Alba!A fehérvári kosarasok vezéregyéniségével nem bírtak a hazaiak, amit rendkívül magas, 39 VAL-os produkciója jellemez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 21:39
Sport,röplabdaVereséggel indult a röplabda finálé - hátrányban a MÁV ElőreCsak időnként játszott úgy a Loki, ahogy tud, így nem sikerült a bravúr elsőre, de van még minimum két lehetőségük a fehérvári férfi röpiseknek a javításra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 18:18
Sport,labdarúgás2028, 2051, 2103: ezekben az években lesz bajnok a VidiLegalábbis a mesterséges intelligencia jóslata szerint, mely megjósolta az évszázad aranyérmeseit a magyar labdarúgó bajnokságban. Ez alapján a Vidi háromszor lesz bajnok a következő nyolcvan évben. Az mondjuk nem sok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 23:04
Sport,kézilabdaJapán legyőzésével kijutott az olimpiára a magyar női kézilabda-válogatott!Nem remegtek meg a magyar kezek, végig vezetve sima és megérdemelt sikert aratott nemzeti együttesünk a zárómeccsen, így a férfiak mellett a kézis hölgyek is ott lesznek a párizsi olimpián!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 22:25
Sport,röplabdaEgyenlített a MÁV Előre a bronzmeccsenKomoly csata volt a VOK-ban vasárnap, de a hazai lányok ezúttal végig jól koncentráltak és behúzták a kulcsfontosságú találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 16:15
Sport,SzékesfehérvárARAK AKTIV - mindent beleadtak a kisiskolásokFutottak, kúsztak és másztak, ugrottak meg persze dobtak is azok a kisiskolások, akik részt vettek az ARÉV Sportcsarnokban megrendezett ARAK AKTIV gálán. A sportegyesület huszadik alkalommal rendezte meg versenysorozatát az általános iskolák alsó tagozatos diákjainak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 07:39
Sport,kosárlabdaSimán nyert az Alba a bajnoki negyeddöntő első meccsénA székesfehérvári férfi kosarasok szombat este erőt demonstráltak, főleg a találkozó második felében kiválóan játszottak az SKC ellen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 07:22
Sport,labdarúgásVidi bravúr Pakson, emberhátrányban!Csongvai buta szabálytalansága miatt a teljes - 56 percig tartó - második félidőt emberhátrányban töltötte a piros-kék együttes, ám így sem tört meg és nagyon fontos sikert aratott, idegenben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 18:30
Sport,küzdősportSeres Ferenc - 50 felett is a szőnyegen, a Szondi "Kicsije" minden világversenyen dobogóra állhatott!Tiszakécskéről indult ikertestvérével, 1980-ban 35 évesen lett olimpiai bronzérmes az 51 éves koráig aktív pehelysúlyú (48 kg-ban érte el sikereit) birkózólegenda, Seres Ferenc. Ő és pályafutása áll a székesfehérvári és környékbeli sportikonokat bemutató sorozatunk heti epizódjának fókuszában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 10., 09:27
Sport,jégkorongSztárigazolás a Volánnál: hazacsábították a válogatott csatártSebők Balázs tizenöt év után tér haza, Finnországban és Németországban játszott korábban. A válogatottban is alapember, most három évre írt alá a Hydro Fehérvár ABV19-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 09., 21:06
Sport,röplabdaMÁV Előre: elúszott az első bronzmeccsük a hölgyeknekA székesfehérvári női röplabdázók hektikus produkciót nyújtottak a helyosztó kedd esti találkozóján, melyek második felére teljesen összeomlottak, így könnyen túl megadták magukat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 08., 14:43
Sport,jótékonyságFocikupa egy Apert-szindrómás kislányértTíz focicsapat mérte össze tudását vasárnap a Köfém Sportcsarnokban. Az Adni Jó Kupát most Sándor Laura Apert-szindrómás kislány támogatására szervezték meg. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 08., 07:55
Sport,bokszHárom aranyat ütöttek össze a fehérvári ökölvívó tehetségek a Magyar KupánTurós Arnold öt tanítványa indult a pécsi viadalon, közülük hárman megnyerték súlycsoportjuk küzdelmeit és egy különdíjat is hazahozhattak!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 07., 21:21
Sport,röplabdaNagy csata után döntőben a MÁV Előre!A székesfehérvári férfi röplabdázók az első két 3-0-ás sikert követően a vártnál nehezebben tették fel a pontot az í-re, de sikerült behúzniuk a vasárnap esti, harmadik elődöntő meccset is debreceni riválisuk ellen, így megismétlődik a tavalyi bajnoki finálé!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 06., 22:30
Sport,labdarúgásA kiesőjelölt kiütésével közeledik a bronzhoz a VidiGyengébb első félidőt követően kiszakadt a gólzsák a Sóstón, önbizalomnövelő sikerével stabilizálta 3. helyét a tabellán Bartosz Grzelak alakulata.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 06., 21:24
Sport,labdarúgásHartyáni Gábor - a hármas szám bűvkörében a Viditől a MÁV Előrén át a GázszerigAz egyetlen, aki mind a három székesfehérvári érintettségű NB I-es labdarúgó csapatnál tevékenykedett egykor játékosként vagy edzőként, Hartyáni Gábor. Ő a helyi és vármegyei sportikonokat bemutató, múltidéző sorozatunk legújabb részének főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 06., 10:34
Sport,kosárlabda6 Város Tornája – U12-es kosárlabdatorna FehérváronOnline is követhető, U12-es kosárlabdatornát rendeztek pénteken városunkban, az Alba Regia Sportcsarnokban. Az egész napos mérkőzéssorozat a 6 Város Tornája helyosztó fordulója volt.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!