10 hónapnál régebbi cikk

Miért érdemes profikra bízni az elektromos autó töltő kiválasztását?
Fehérvár Médiacentrum fotója
eautotoltokabel.hu
Miért érdemes profikra bízni az elektromos autó töltő kiválasztását?

Az elektromos autók elterjedése és használata megállíthatatlan.

Egyre többet látunk az utakon, Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvendenek, így egyáltalán nem meglepő az, hogy egyre több kiegészítő és szolgáltatás érhető el hozzájuk, hogy még kényelmesebb és hatékonyabb legyen a használatuk.

Minden a töltéssel kezdődik

Az egyik elsődleges feladat, ha elektromos autót vásárolunk, hogy a megfelelő elektromos autó töltőről és módszerről gondoskodjunk. Szerencsére az eautotoltokabel.hu töltőállomás telepítés szolgáltatása mindenben segíteni tud, hogy az egész folyamat gyorsabb, hatékonyabb és természetesen megfelelő minőségben történjen meg.

Az elektromos autókkal kapcsolatban a legtöbb kritika a töltés miatt érkezik. Manapság már ez inkább számít tévhitnek, mint valódi kritikának, mivel egyrészt a járművek egyre nagyobb hatótávval rendelkeznek, másrészt egyre több töltési lehetőség áll rendelkezésünkre nemcsak Európában, de Magyarországon is. A nyilvános töltőállomások száma csak növekszik, de természetesen sokkal kényelmesebb, ha otthon töltjük az autót.

Az otthoni töltésnek számtalan előnye van, amelyek közül kiemelkedik az, hogy onnantól kezdve nem kell az autó töltöttségéhez igazítani a napirendünket. Egy töltőállomás vagy fali töltő telepítésével sokkal kényelmesebb lesz a jármű használata. Akár TV nézés közben vagy az éjszaka folyamán is feltöltődhet az elektromos autó akkumulátora nulláról százra. Reggel már indulásra készen fog várni minket a gépezet. Mindemellett az egyik legmodernebb megoldásnak az számít, ha napelem segítségével, teljesen zölden, ingyen töltjük fel a járművet. 

Természetesen ehhez napelem telepítésére, valamint a fali töltő csatlakoztatására is szükség van, de ebben is tudnak a szakemberek segíteni.

Anyagi biztonság és biztosítás

Az elektromos autókra is kell kötni biztosítást, de van lehetőség további szolgáltatásokat is igénybe venni, hogy semmilyen kellemetlenség ne érjen minket a használat során. Egy profi, villanyautókra specializált cég ebben is tud segíteni. 

Továbbá még arra is lehetőség van, hogy a kiválasztott elektromos autó fali töltőt vagy töltőoszlopot 0%-os áruhitellel vásároljuk meg, amihez egyes esetekben még önerőre sincs szükség.

A szakemberek segítsége megkerülhetetlen

Mind jogi, mind biztonsági okokból csak hiteles, a szükséges végzettséggel rendelkező szakértő végezheti el a töltők telepítését. A felmérés az első lépés, hisz az otthoni hálózat nagymértékben befolyásolja azt, hogy mégis milyen töltési lehetőségek és termékek közül válogathatunk. Ha megvan az ideális eszköz, akkor következhet a telepítés, ami egyébként egy nagyon gyors művelet. Ezt követően már használatba is vehetjük.

Érdemes minél hamarabb felvenni a kapcsolatot egy ilyen céggel, ha elektromos autónk van vagy éppen a vásárláson gondolkozunk.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek